се срина по-малко от денонощие, след като заработи. От фирмата, изработила

...
се срина по-малко от денонощие, след като заработи. От фирмата, изработила
Коментари Харесай

Сайтът за записване за ваксини блокира

се срина по-малко от денонощие, откакто проработи. От фирмата, изработила платформата - " Информационно обслужване ", към този момент не оповестяват дали става въпрос за претоварване, различен проблем в системата или злонамерена офанзива.

Но ползата към записването несъмнено е огромен - единствено през първия час и половина от задействането му, са направени над 7500 регистрации за имунизиране. В един миг се стигна и до 17 000 регистрации за час.

Появиха се обаче и проблеми, които изнервиха хората, искащи да се имунизират. Мнозина не получиха противоположен потвърждаващ код. В началото също по този начин не бяха допускани да се запишат хора, чийто персонални карти по регистрация са отвън София.

Също по този начин не се регистрира кой е записан за слагане на доза и при персоналния си доктор и по този начин има действителна заплаха от повтаряне. Като пропуск може да се одобри и неналичието все още на пояснение какво би се случило, в случай че в непокътнатия час няма наличност от имунизацията, която е определена.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР